Cel puțin două amenințări cu crema Hondrostrong: îndoieli cu privire la Giordana Bevilacqua, păreri și preț

Cel puțin două amenințări cu crema Hondrostrong: îndoieli cu privire la Giordana Bevilacqua, păreri și preț

Există o mulțime de discuții despre unele dintre pericolele din Italia asociate cu anunț pentru Cremă Hondrostrong , sponsorizat într-un fel de un presupus interviu acordat de Dr. Giordana Bevilacqua . o înșelătorie potențială de puțin sub 40 de euro, în concordanță cu o altă postare apărută recent pe net . În acest sens, este posibil să ne concentrăm asupra a doi factori care ne vor ajuta să încadrăm mai bine ceea ce circulă și astăzi pe 26 august pentru publicul din țara noastră.

Plecăm de la o presupunere. Potrivit celor descoperite și de Butac, chiar dacă în acest caz a existat doar un produs asociat cu crema Hondrostrong, nu există medicul Giordana Bevilacqua. Într-adevăr, imaginea care este asociată cu acest medic în reclama este aceeași pe care o găsim pe pagina de destinație unde un produs de acest tip este propus publicului rus. Evident, schimbarea numelui medicului care ar recomanda medicamentul tuturor celor care suferă de dureri articulare. Adăugăm și asta numele său lipsește în registrul FNOMCeO , motiv pentru care nu poate fi considerat un medic italian.

Păreri și recenzii despre crema Hondrostrong

Al doilea element de luat în considerare se referă la opiniile și recenziile care sunt în prezent pe net despre crema Hondrostrong . Este de fapt un produs de pe piață, dar care, potrivit oricui l-a folosit, nu face altceva decât să producă senzația de căldură. Pe termen lung, s-ar lua în considerare roșeață și arsură , până la punctul în care exact aceiași oameni îi sfătuiesc pe cei care suferă de dureri la nivelul articulațiilor să se concentreze pe altceva.

Pe scurt, este de datoria noastră să colectăm mai multe detalii cu privire la crema Hondrostrong, cu referire la înșelătoria de 40 de euro care probabil vede părțile interesate fără legătură cu povestea, în timp ce pe de altă parte există opinii și recenzii care trebuie evaluate cu mare atenție. Asigurați-vă că consultați întotdeauna medicul dumneavoastră, mai ales în prezența durerilor articulare deosebit de severe.

Dacă vă place serviciul nostru, susțineți-ne pe PATREON sau cu o donație PAYPAL.

O sănătate bună a sistemului musculo-scheletic este cheia puterii și activității noastre fizice, a calității vieții, a noilor oportunități și a performanțelor ridicate. Probabil că v-ați trezit dimineața devreme cu dureri la genunchi, lombare sau coate cel puțin o dată în viață.

Astfel de senzații semnalează adesea probleme în funcționarea sistemului musculo-scheletic, de aceea este necesar să le acordăm o atenție specială și să înțelegem motivul real al apariției lor. Sistemul musculo-scheletic este o combinație de mușchi scheletici, tendoane, articulații și oase.

Sănătatea sa depinde de mulți factori, iar condițiile pot duce la consecințe extrem de negative, inclusiv pierderea completă a mobilității și, în consecință, dizabilitatea.bioretin mod de administrare Conform statisticilor, aproximativ 30% dintre oameni, mai devreme sau mai târziu, se confruntă cu boli comune care se dezvoltă din cauza mai multor factori.

În grupul principal de risc, pe lângă persoanele în vârstă, există și sportivi profesioniști și cei a căror activitate este asociată cu efort fizic foarte mare, persoane care suferă de diabet, obezitate, cu predispoziție ereditară la boli articulare.

Nerespectarea acestor boli degenerative, ignorarea simptomelor, nerespectarea unei diete adecvate sau pur și simplu utilizarea unor medicamente ineficiente poate duce la consecințe grave sub forma dezvoltării unor procese patologice periculoase.

De obicei, acestea sunt boli care au o origine infecțioasă și inflamatorie. Ele sunt adesea combinate cu dureri foarte intense, dificultăți de mișcare, umflarea zonelor afectate. Și când simptomele dispar de la sine, asta nu înseamnă că problema este rezolvată. Într-un fel, aceasta este calmul dinaintea furtunii, deoarece artrita s-a dezvoltat deja. Mai târziu, veți simți febră, senzație de rigiditate, mai ales dimineața.

Bolile tind să progreseze destul de repede și atunci când în prima etapă simptomele nu vă alarmează, etapele ulterioare vor fi urmate de distrugerea cartilajului și a țesuturilor osoase, deformarea articulației în sine. În ultima etapă, doar intervenția chirurgicală vă poate ajuta să remediați situația. Acest tip de patologie include mai multe grupuri de artrită. Pentru a combate eficient durerile de artrită, osteoartrita și cartilajele și bolile articulare, utilizați Hondrostrong.

Opinii – studii clinice, rezultate și opinia specialiștilor

Examinarea atentă și studiile clinice arată că eficacitatea cremei este reală. Hondrostrong a fost, de asemenea, evaluat de experți din industrie.

Comandați HONDROSTRONG direct de pe site-ul oficial al producătorului la un preț promoțional redus cu 50%. Faceți clic aici pentru mai multe detalii

Crema pentru combaterea durerilor de artrită, a osteoartritei și a cartilajului și a tulburărilor articulare oferă o mai mare mobilitate sinovială și elasticitate a mișcărilor.

Rezultatele pozitive i-au făcut pe medici să poată recomanda crema pentru artrită, osteoartrita și boli ale articulațiilor și cartilajului. În plus, în timpul studiilor clinice s-a constatat că produsul nu provoacă efecte secundare, efecte secundare și, prin urmare, nu are contraindicații.

Preț – comparați prețurile, producătorul – farmacii

Acum, Hondrostrong poate fi achiziționat la jumătate de preț de pe site-ul distribuitorului autorizat sau de pe site-ul producătorului.

Intrați pe site și completați formularul de comandă cu numele și numărul de telefon. Odată ce oferta expiră, produsul poate fi achiziționat la preț complet. Dacă comandați remediul natural, puteți face o rambursare la primirea produsului.

Prospect – efecte secundare, ingrediente, modul de utilizare, efecte benefice, contraindicații

Hondrostrong este un remediu eficient, cu spectru larg și eficient pentru artrită, osteoartrită, osteocondroză și traume la nivelul articulațiilor și al sistemului cartilajului. Pe lângă ameliorarea durerii, deblochează procesul de regenerare a cartilajului articular, elimină umflarea, inflamația și tensiunea musculară cauzată de durere.

Cu utilizarea regulată, bolile articulare, precum și cele ale coloanei vertebrale, încetinesc dezvoltarea lor. Crema are capacitatea de a acționa pozitiv asupra durerilor acute, bruște sau cronice ale articulațiilor și ale spatelui.

Preparatul poate ameliora durerea și posibilele traume ale oricărei mișcări. Tratamentul funcționează pe durerile articulare, precum și pe spate, gât, umeri și orice alte zone posibile care prezintă durere.

Comandați HONDROSTRONG direct de pe site-ul oficial al producătorului la un preț promoțional redus cu 50%. Faceți clic aici pentru mai multe detalii

Ingrediente

 • Extract de apitoxină (venin de albine) . Are efecte antiinflamatorii și antibacteriene. Detergent puternic și este un agent nutritiv al țesutului sinovial. Este un mod excelent de a repara articulațiile. Întărește țesutul articular, normalizează producția de lichid sinovial, normalizează metabolismul, reglează procesul metabolic intracelular, ameliorează durerea și reduce inflamația, promovează repararea celulară în mod natural
 • Frunze de boabe de Holly . Are efect antimicrobian. Este foarte util pentru articulații. Promovează eliminarea celulelor inflamatorii, contribuie la refacerea țesuturilor normale și, ca urmare, are proprietăți antioxidante, are un efect pozitiv asupra vaselor de sânge și accelerează procesul de vindecare, restabilește celulele.
 • Extract de midie verde . Saturește articulațiile cu substanțe nutritive, le hrănește și regenerează țesutul celular. Este principala substanță a cremei. Oprește distrugerea cartilajului, stimulează procesele de regenerare, accelerează vindecarea țesuturilor, ameliorează durerea și alte senzații neplăcute, contribuie la restabilirea generală a mobilității articulațiilor.
 • Extract de cardamom . Ameliorează durerea din organism, poate ajuta la refacerea mușchilor deteriorați, combate infecțiile și bacteriile dăunătoare, reface țesuturile afectate, reduce inflamația.
 • Ulei de amarant . Reduce umflăturile până la eliminarea acestuia, inflamația, hidratează pielea, stimulează secreția de substanțe nocive, saturează corpul cu vitamine și alți nutrienți, îmbunătățește lichidul sinovial, previne distrugerea cartilajului și îl întărește.

Efecte benefice

 • Îmbunătățește circulația sângelui în organism;
 • Elimină inflamația;
 • Ameliorează durerea;
 • Promovează vindecarea rapidă a țesuturilor;
 • Îmbunătățește compoziția lichidului sinovial;
 • Hrănește articulațiile cu substanțe nutritive;
 • Oprește distrugerea cartilajului;
 • Crește imunitatea locală;
 • Stimulează reînnoirea celulară într-un mod natural.

Mod de folosire

 • Hondrostrong trebuie aplicat pe zonele cu probleme până la absorbția completă, de 2-3 ori pe zi.
 • Durata tratamentului este determinată individual, în funcție de gravitatea bolii și de boală.

Forum – recenzii de la utilizatori reali

Pe forumurile online comentariile sunt pozitive și se poate observa că produsul are o formulă naturală și oferă elasticitate și mobilitate sinovială. Promovează libertatea de mișcare la orice vârstă, după cum se poate observa în comentariile utilizatorilor.

Comandați HONDROSTRONG direct de pe site-ul oficial al producătorului la un preț promoțional redus cu 50%. Faceți clic aici pentru mai multe detalii

Recenziile și feedback-ul furnizat produsului sunt pozitive. Crema este recomandată de toți cei care au folosit-o și au obținut rezultate optime.

Farmacii – aflați cum să cumpărați remediu natural în Italia, Amazon

Hondrostrong nu este disponibil în farmacii pentru a cumpăra, doar pe site-ul producătorului sau al distribuitorului autorizat. Intrați pe site și completați formularul de comandă cu numele și numărul de telefon.

Veți fi sunat în scurt timp pentru a confirma comanda și a specifica adresa de livrare a produsului. De asemenea, puteți solicita alte informații care vă vor interesa.

Ați subliniat un link care circulă evident pe net, habar nu am unde este distribuit, dar este una dintre reclamele obișnuite pe care le vedem deseori pe rețelele de socializare.

Link-ul, pentru cei care îl vizitează, pare a fi un interviu îndelungat cu un medic despre articulații și durerea pe care o pot provoca:

”SPATUL ȘI ARTICOLELE SE ÎNGRIJESC LA ORICE VÂRSTĂ! „- Doctor în științe medicale, profesor de științe medicale, Pasqualina Ferretti

Numele Pasqualina Ferretti nu-mi spune nimic, pe de altă parte văzusem deja fotografia aleasă de autorul articolului, așa că m-am apucat imediat de treabă. Pasqualina Ferretti nu apare în registrul FNOMCeO, deci nu este medic. Cu toate acestea, în articol ne fac să credem că este:

Medicul italian, cardiologul, terapeutul și doctorul în științe medicale, precum și un profesor. Rector al Universității Naționale de Medicină. Editor al revistelor „inima și vasele de sânge”, „dureri articulare” și „Terapie”. Membru corespondent al consiliului italian al medicilor. Fiica cunoscutului doctor Emiliano Ferretti.

Nici Emiliano Ferretti nu apare în registrul meu și nici nu găsesc un cunoscut medic pensionar cu acel nume și prenume. Începem prost. În acest moment curiozitatea mă împinge să caut cine este doamna din imagine și se dovedește că este o veche cunoștință a noastră.

Ne confruntăm cu o nouă identitate pentru „Dr. Giordana Bevilacqua”: și ea a avut grijă de spate și articulații, și ea a fost un nume inventat tocmai pentru a da credibilitate unui produs fundamental inutil. Cea din fotografie este încă ea, dar numele ei real este Katerina Amosova, o medică ucraineană care nu știe nimic despre articulații și spate și nu și-ar împrumuta niciodată fața pentru aceste campanii publicitare.

De data aceasta nu mai vând Artrovex sau, mai degrabă, cred că produsul este același, dar a fost marcat cu un nume diferit, astfel încât cei care îl caută să nu găsească obiectele celor care îl dezmembrează.

Aceasta este imaginea de mai sus utilizată pentru Hondrostrong, cea de mai jos pentru Artrovex:

Compania din spatele produsului este exact aceeași, BERNADATTE LTD, cu sediul în Panama, chiar și atunci când adresa furnizată se află într-unul dintre acele birouri în care există doar secretari virtuali.

Aveți grijă, chiar dacă compania de numai 39 de euro care se comportă în acest fel nu îi pasă de sănătatea dvs., ci doar de umflarea portofelului său.